Υπηρεσίες

Ηλεκτρολογικές υπηρεσίες όλων των ειδών!

Συστήματα συναγερμού

Τα τελευταία χρόνια, με την αύξηση της εγκληματικότητας, η προστασία μας από κακόβουλες ενέργειες είναι σχεδόν μονόδρομος. Ο κύριος στόχος στα συστήματα συναγερμού είναι η αποτροπή των επίδοξων διαρρηκτών. Ένας πιθανός διαρρήκτης θα προτιμήσει κάτι που είναι πιο εύκολο, δεν θα προστατεύεται και δεν θα κάνει φασαρία! Ωστόσο, για να πετύχουμε ένα σωστό σύστημα συναγερμού απαιτείται να προσέξουμε κάποια σημαντικά πράγματα. Ένα από αυτά είναι η σωστή προσέγγιση και μελέτη του χώρου σας, ώστε το σύστημα συναγερμού να λειτουργήσει σωστά όταν χρειαστεί. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τον προϋπολογισμό του κάθε πελάτη μας, προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία Electromad θα εγκαταστήσει ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του χώρου σας.


pexels-photo-96612.jpeg

Κλειστά κυκλώματα καμερώv

Ο έλεγχος της περιουσίας και του χώρου μας, όταν δεν είμαστε παρόντες, είναι ένα μεγάλο στοίχημα που μπορούμε ωστόσο να κερδίσουμε! Σε συνεργασία με γνωστές εταιρείες, παρέχουμε τα πιο αξιόπιστα προϊόντα ελέγχου και καταγραφής/ανίχνευσης κίνησης για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Επίσης, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο αυτών των προϊόντων στο χέρι μας, μέσω smartphone, tablet, PC! Η εταιρεία Electromad μπορεί να εγκαταστήσει εξ ολοκλήρου για εσάς κάμερες ασφαλείας, συστήματα επιτήρησης χώρου και κλειστά κυκλώματα CCTV.


Θυροτηλεοράσεις

Η απόκτηση συστήματος βίντεο για την είσοδο της πολυκατοικίας σας πλέον δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη! Η τεχνολογία, ωστόσο, κάθε χρόνο εξελίσσεται και νέες καινοτομίες εμφανίζονται στο προσκήνιο. Υπάρχουν έγχρωμες οθόνες που μπορούν να σας δώσουν μια εξαιρετική εικόνα υψηλής ανάλυσης, να αποθηκεύσουν την εικόνα των ανθρώπων που “χτύπησαν το κουδούνι” σας, ακόμη και να έρθει ως κλήση στο κινητό σας με ασύρματες ενδοεπικοινωνίες. Στην Electromad παρέχουμε υπηρεσίες στον τομέα της εγκατάστασης συστημάτων βίντεο και ενδοεπικοινωνίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.


white switch hub turned on

Δίκτυα

Στις μέρες μας είναι πλέον αδύνατο να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς υπολογιστές και συσκευές που μας δίνουν τη δυνατότητα να περιηγηθούμε στο διαδίκτυο, να πάρουμε πληροφορίες για πράγματα που μας ενδιαφέρουν, να ψωνίσουμε, να επικοινωνήσουμε, να ψυχαγωγηθούμε κ.λπ. Όλα είναι στο διαδίκτυο! Τα δεδομένα ταξιδεύουν παντού, ενώ οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των χρηστών του διαδικτύου αυξάνονται συνεχώς. Στην Electromad αναλαμβάνουμε τη μελέτη και εγκατάσταση Δικτύων Υπολογιστών. Οι λύσεις που παρέχουμε μπορούν καλύψουν τόσο τις οικιακές σας ανάγκες, όσο και τις επιχειρηματικές, όπου οι απαιτήσεις είναι τελείως διαφορετικές.


Αυτοματισμοί (smart home)

Η νέα τάση στις σύγχρονες κατοικίες είναι η ενσωμάτωση λειτουργιών αυτοματισμού και τηλεχειρισμού από smartphone και tablet για όλες τις βασικές λειτουργίες του σπιτιού σας, ώστε να κάνουν πιο άνετη την καθημερινότητά σας. Στην Electromad παρέχουμε υποστήριξη και ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα υποδομής οικιακού αυτοματισμού. Με τα συστήματα αυτά, όλες οι λειτουργίες, όπως περσίδες, φωτισμός, θέρμανση, κλιματισμός και επικοινωνία με την εξώπορτα, μπορούν να ελεγχθούν με το πάτημα ενός κουμπιού από απόσταση ή από την άνεση της πολυθρόνας σας, κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο απλή και πιο έξυπνη.


kitchen and dining area

Ανακαινίσεις

Στο πλαίσιο των ανακαινίσεων, πέρα από τις αισθητικές παρεμβάσεις σε έναν χώρο, πολύ σημαντικό ζήτημα είναι η αναβάθμιση των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, που καταπονούνται αρκετά στο πέρασμα του χρόνου. Στην Electromad είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με την ανακαίνιση του κτιρίου σας, καθώς και για να υποστηρίξουμε πλήρως την αναβάθμιση των ηλεκτρολογικών υποδομών.


Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Στην Electromad αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εργασίες για κάθε σας ανάγκη. Στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, θα συζητήσουμε μαζί τι χρειάζεστε και θα προτείνουμε λύσεις, ενώ παράλληλα θα δώσουμε προσοχή στην ασφάλεια, στην αισθητική και, γενικά, στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!